CLARINS ❤️

        
 


Χάδι από χρυσαφί μεταξένιο έλαιο και άρωμα που κλείνει μέσα του όλη τη ζωντάνια της φρεσκάδας και της καθαριότητας...μμμμμμμμ!

Μιλάω για δύο λατρεμένα προϊόντα  που από τότε που τα ανακάλυψα τα χρησιμοποιώ φανατικά και που δεν υπήρχε περίπτωση να μην  το μοιραστώ αυτό μαζί σας...!

Λοιπόν η εταιρεία δε χρειάζεται συστάσεις...η CLARINS  έχει μακρά ιστορία στο χώρο των καλλυντικών, καθώς ιδρύθηκε από τον - τότε φοιτητή Ιατρικής - Jacques Courtin Clarins το 1954. Τα προιόντα με την εξαιρετική ποιότητα γρήγορα εξαπλώθηκαν εκτός Γαλλίας και σήμερα διατίθενται σε καταστήματα σε όλον τον κόσμο.

Ξεχώρισα τα συγκεκριμένα γιατί πραγματικά προσφέρουν αυτό που υπόσχονται...όπως σας είχα περιγράψει εδώ  η επιδερμίδα μου δεν είναι και ότι πιο κατάλληλο για πολλές δοκιμές με κρέμες, λάδια κλπ. γιατί ....αντιδρά άσχημα!! ( βλ.κύστες, φαγούρα, κοκκίνισμα κι άλλα υπέροχα! ).

 Επομένως τη βραδιά που δοκίμασα το Lotus oil δεν ήξερα ακριβώς πώς θα ξυπνήσω...κι ας έγραφε πάνω " oily or combination skin" ! Η πρώτη επαφή πάντως ήταν εξαιρετική - υφή και ευωδιά καθαρού φυτικού αποστάγματος που υποτίθεται πως είναι...περιέχει συστατικά από ξύλο τριανταφυλλιάς, γεράνι και λωτό διαλυμένα σε έλαιο φουντουκιού, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Πάντως εγώ ξύπνησα την άλλη μέρα με δέρμα καθαρό και επιτέλους ενυδατωμένο χωρίς ίχνος λιπαρότητας...!  Μπορούμε κι εμείς με τα λιπαρά δέρματα να έχουμε τα πλεονεκτήματα ενός λαδιού χωρίς τα... ενοχλητικά παρατράγουδα...:)

 Όσο για το Eau Dynamisante...η ιστορία μου με τις κολόνιες ξεκινάει από πολύ παλιά, τότε που έκλεβα από το ντουλαπάκι της γιαγιάς το μπουκάλι με τη Μυρτώ - τη θυμάστε; κυκλοφορεί άραγε ακόμα; όποιος ξέρει ας μου πει please...! H μυρωδιά της καθαριότητας μαζί με τη σπιρτάδα του λεμονιού...όλα αυτά και κάτι παραπάνω βρίσκονται μέσα στο burgundy μπουκάλι του Eau Dynamisante. Η όξινη και αναζωογονητική πλευρά οφείλεται στα έλαια από λεμόνι, πατσουλί, θυμάρι, νεράντζι, δεντρολίβανο και ginseng και η ενυδατική στην αλόη και την ισπάγκουλα ( στην Ελλάδα γνωστή και ως ψύλλιο ). Μαζί με σας μπορείτε να μοσχοβολήσετε και τον καλό σας αφού το άρωμα είναι unisex!  To καλοκαίρι ψεκαστείτε άφοβα , είναι δροσερό αρκετά και κατασκευασμένο ώστε να μην προκαλεί φωτοευαισθησία. Χρειάζεται να πω κι άλλα;;  

Λοιπόν σας αφήνω να πάω να... ψεκαστώ (!) και να φύγω για δουλειά γιατί έχω αργήσει.....φσσσσσσσσσσστ!!!

Πολλά φιλιά!

y ❤️




Comments

  1. μια χαρα τα λες ! εφτασε το άρωμα ως εδώ! όσο για τη Μυρτω κυκλοφορεί ακομα και λεμονι και λεβαντα! αμε! την ελεγχω σε καθε της παραγωγή!!! Στ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ααααα ανταπόκριση μέσα από το εργαστήριο παραγωγής...! Ευχαριστώ πολυ μικρή μου θα ψάξω να τη βρω!
      Φιλιά!
      y ❤️

      Delete
  2. τα μυρίζω ήδη!
    http://catswalldrobe.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι παιδί μου σου λέω...είναι απλά υπέροχα..
      Φιλιά!
      y ❤️

      Delete
  3. Πω πω που το θυμιθηκες το Eau Dynamisante,
    μιλάμε οτι υπαρχει εδω και χρονια!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. All time classic καλή μου...!!
      Φιλιά!
      y ❤️

      Delete

Post a Comment