Embellished hat!

 Τι κρύβει το κουτάκι;;;;




Και ναι αποφάσισα να ασχοληθώ επιτέλους με το ΥΠΕΡΦΙΛΟΔΟΞΟ σχέδιό μου να .....διακοσμήσω.... ΜΟΝΗ μου.... το καπελάκι μου....! ΤΙ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ; Αν έχεις ξαναπιάσει βελόνα στη ζωή σου απλά για να ράψεις κουμπί κι αυτό πριν ένα χρόνο...δε νομίζω!!! Αλλά έλα που ήθελα να αποκτήσω κάτι με στολιδάκια κι επιπλέον δεν ήθελα να αποχωριστώ το παλιό, γκρι, μάλλινο καπελάκι; Η ιδέα ήρθε από το blog της Garance Dore - λατρεμένη - όπου η βοηθός της κατασκευάζει ένα embellished beanie ( τώρα που το σκέφτομαι... κάτι θα κάνω και με το ξεχειλωμένο σκουφάκι του μπαμπά!!! ). Οπότε κλωστές...βελόνες...χάντρες και ξεκινάμε...!




before


Εδώ έχουμε το καπελάκι πριν ....ζεστό, μαλακούλι, βολεψιάρικο αλλά ...μουντό!



 
after






Και ...να το πάλι. Με κόκκινα στολιδάκια...εξίσου βολεψιάρικο αλλά πιο χαριτωμένο ( λίγο χριστουγεννιάτικο;! πφφφφ...σιγά...άλλωστε σε δυο μήνες θα είναι ότι πρέπει! )







Κι εδώ ένα κοντινό στις χαντρούλες...εντάξει μη κοιτάτε το ράψιμο...δεν είμαι κι η coco...αλλά το παλεύω! Απλά ήθελα να σας δείξω ότι χρησιμοποιώ απλές χαντρούλες που μπορείτε να προμηθευτείτε στα ειδικά μαγαζάκια πίσω από την πλατεία Κλαυθμώνος, στο κέντρο της Αθήνας. Νομίζω πως μετά το πρώτο αυτό βήμα θα αποπειραθώ να κεντήσω κι εκείνο το φουτεράκι που έλεγα τις προάλλες....έτσι για τη χαρά της δημιουργίας...τι λέτε;


Φιλιά!

y ❤️

Comments

  1. Συγχαρητήρια. Πολύ όμορφη ιδέα.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Φιλιά
      y ❤️

      Delete

Post a Comment